Studentskyltar och Studentplakat

Vi erbjuder scanning, kopiering, redigering, och utskrift av era bästa foton inför studentutspringet eller festen i trädgården eller varför inte sätta en banderoll på lastbilen.

Hur skall studentskylten vara för att vara en bra studentskylt?

Många studentskyltar är utformade som en bild monterad på någon form av platta med en enkel pinne att hålla i. Vi tycker att en student skylt skall ha flera bra egenskaper för att bli en riktigt bra studentskylt.

Vad är då bra egenskaper?

Storleken på studentskylten är viktig i förhållande till sin vikt och sitt vindfång, för att den stackare som ska hålla studentskylten inte skall tröttna i armarna för fort.

Bilden på studentskylten kan vara en bild som man tycker om och har en personlig betydelse, inte bara pinsam och förödmjukande för studenten.
Bilden skall vara lagom anpassad på studentskylten för att inte ta över helt och hållet, texten måste få säga sitt också.

Därför är texten av storbetydelse också när man utformar sin studentskylt,
ofta består texten av ett budskap som man vill förmedla till studenten.
En gratulation i form av ett stort grattis får skylten att ropa på studenten när den kommer ut, Namn på skolan och ett datum kan vara ett bra minne om man vill spara sin studentskylt men inte nödvändigt. Vi tycker givetvis att studentens namn skall förekomma i stor text på studentskylten så att studenten och alla andra ser vem skylten avser.

Materialvalet i studentskylten skall vara sådant att den blir lätt att hålla i men ändå kraftig och tålig för väder, vind och samtidigt ger ett exklusivt intryck. Utan att man behöver dra en plast påse över skylten bara för att det kommer lite regn.

Därför skriver vi ut era studentskyltar på bilvinyl som vi sedan monterar på en lättviktskiva i plast. Det ger skylten en fotokvalitet i trycket som tål väder och vind och vi erbjuder även en enkel pinne som ni själva monterar med den självhäftande tejpen när ni kommit på plats så blir den lätt att transportera till platsen för utspringet. Vi tillverkar studentskylten efter era önskemål vad gäller storlek, bild, färger och text.

Vi tillverkar studentskyltar i flera olika material och olika tekniker traditionelt eller modernt helt i plast, Student skyltar i annorlunda former och som banderoller för att spänna upp på staket och mellan stolpar och träd. En banderoll kan passa på flaket, i trädgårdet eller på huset, det är eran fantasi som sättergränserna när det gäller just eran studentskylt.

Vi på Lindbloms kopieringsbutik AB hjälper er bara att tänja lite på gränserna.
Välkommna in till butiken så kan vi diskutera vad just ni vill ha.