Studentplakat med kvalitet i tanken.

Våra studentplakat printar vi med UV bläck direkt på en Lättvikts plastskiva, vilket ger en bra färgåtergivning med en bra kvalitet och det gör att våra studentplakat tål regn utan att man behöver trä en plastpåse över. Vår standard storlek är ca50x70cm med print över hela ytan. Vi kan erbjuda andra storlekar också om så önskas.

Vi erbjuder också scanning av fysiska bilder och framtagning av design i vår butik på Djupdalsvägen 7 i Sollentuna, om man vill ha hjälp med sin design. Självklart till reducerad kostnad under student kampanjen. Vi kommer också erbjuda er att själva designa erat plakat direkt här på vår hemsida inom kort.

Det finns flera sätt att göra sin beställning:

Kom in med din bild i butiken så hjälper vi er att scanna in bilden och skapa en skiss medans du är med, sedan sätter vi ihop ett designförslag enligt era önskemål och skickar er förslaget med mail som ni kan se på i lung och ro hemma. Sedan kan vi göra lite korrigeringar innan vi sätter erat plakat i produktion.

Ni kan också maila in eran bild (order@kopieringsbutik.se) om ni har den digitalt med en beskrivning i ert mail så sätter vi ihop ett designförslag enligt era önskemål och skickar er förslaget tillbaka på er mail som ni kan se på i lung och ro hemma. Sedan kan vi göra lite korrigeringar innan vi sätter erat plakat i produktion.

Ni kan sända in er egna hemma gjorda design via mail då helst som PDF men vi kan ta många andra filformat också. Är filen så stor att den inte kan mailas så rekommenderar vi att ni använder någon av gratistjänsterna på internet (Sprend, Wetransfer) som kan skicka större filer direkt till vår mail adress
order@kopieringsbutik.se så sätter vi den i produktion efter att vi kollat så att allt ser okej ut.

Ni kan även designa och beställa ert plakat direkt på vår hemsida också. Designa ditt eget studentplakat

Studenttider